Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id. HK AKASSE & FAGFORENING. Læs alt om HK og se hvad HK`s A-kasse og fagforening kan tilbyde

HK A-kasse og fagforening, læs mere her

Til højre finder du en masse oplysninger om HK fagforening og Akasse, og du finder information om dagpenge, efterløn og meget mere. 

hk, a-kasse, akasse, job, ansøgning, fagforening, efterløn, medlem, handel, stat, privat, kommunal, kontakt

om hK, hvem er hK fagforening og akasse

HK er mere end 300.000 mennesker – men hvem er de?

HK’s medlemmer er overalt. Langt de fleste danske arbejdspladser har HK-medlemmer ansat inden for et af mange fagområder, hvor HK garanterer ordnede løn- og arbejdsforhold ved hjælp af aftaler og overenskomster. Desuden vælger en del medlemmer at blive i HK, selvom de forlader arbejdsmarkedet.

Omkring to tredjedele af HK’s medlemmer arbejder med administrative opgaver, men dette dækker over mange slags fagligheder og mange forskellige opgaver. Andre medlemmer har salgsrelaterede opgaver, og andre igen har mere tekniske opgaver.
Fælles for de fleste er, at traditionelle HK-opgaver fylder mindre end tidligere. Mange HK’ere spiller i dag en mere offensiv rolle på arbejdspladsen, hvor de fungerer som rådgivere og konsulenter, og de er ofte arbejdspladsens ansigt udadtil. Det stiller store krav til kommunikative og administrative evner, og det er netop, hvad mange HK’ere lever op til i dag.

Langt de fleste medlemmer er i beskæftigelse, men HK har også mange medlemmer som er under uddannelse. De er enten elever på skole eller er i praktik, eller de er studerende på en af de videregående uddannelser indenfor HK’s område.

De fleste tager en erhvervsuddannelse indenfor det merkantile område, men der er også mange uddannelser indenfor medieproduktion, foruden laboranter, tandklinikassistenter, specialuddannelser indenfor offentlig administration og mange andre. (kilde:hk.dk)

hk, a-kasse, akasse, job, ansøgning, fagforening, efterløn, medlem, handel, stat, privat, kommunal, kontakt

Mit HK er Danmarks bedste online fagforening, som er udviklet til dig der er medlem af HK. Mit HK indeholder en række redskaber som kan hjælpe dig i dit arbejde og din karriere.

Du har f.eks. let adgang til at søge i lønstatistikken, indtaste dit CV til jobformidlingen, indsende online blanketter, søge i kursuskataloget eller træne dine it-færdigheder mv. Alt sammen når det passer dig.

Få hjælp i din lokale HK- afdeling

Alle services på Mit HK er understøttet af din lokale HK-afdeling. Det vil sige, at der bag hver eneste service i Mit HK, er en tilsvarende service i din lokale afdeling.

Find din lokale afdeling her

Det betyder, at hvis du f.eks. via din online lønstatistik finder ud af, at du ikke får nok i løn, så kan en medarbejder i afdelingen hjælpe dig med råd og vejledning om lønniveau og lønforhandling.

Forskellige medlemskaber - forskellige services

Mit HK indeholder tilbud til både medlemmer af HK Forbundet og af HKs A-kasse. Er du medlem af HK Forbundet har du adgang til alle services på Mit HK. Er du kun medlem af HKs A-kasse, har du kun adgang til A-kassens tilbud. (kilde:hk.dk)

hk, a-kasse, akasse, job, ansøgning, fagforening, efterløn, medlem, handel, stat, privat, kommunal, kontakt