Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id. AUKTIONER - Oversigt og Danske auktioner. Køb og salg pÃ¥ auktioner

auktionshuse - se alle de forskellige auktioner 

Til højre på siden finder du nogle af de bedste og mest besøgte Auktions firmaer i Danmark. Nogle er af auktionsfirmaerne er specialister i f.eks. Biler eller kunst og andre auktioner er mere brede i deres sortiment. God jagt på en god handel !!

bilauktioner er utrolig populære - sælg din bil online

 
Autocom.dk er en meget populær bilaktion som kører efter følgende koncept:

Sælg din bil på 24 timer

  • Bilauktioner pÃ¥ alle hverdage
  • Du bestemmer bilens mindstepris
  • 4.000 forhandlere byder om kap
  • Salg af bil hurtigt og nemt

Klik her for at læse mere om Autocom.dk

 

kunstauktioner - find nemt flot kunst på nettet

Bruun Rasmussen er en af de meget velkendte auktionsfirmaer som findes i Danmark. Info. om Bruun Rasmussen:

I over 60 år har Bruun Rasmussen afholdt auktioner og vurderet kunstgenstande for private, virksomheder og offentlige myndigheder og institutioner. I kraft af en solid kunstforståelse og kulturhistorisk indsigt kombineret med et indgående kendskab til markedet og tidens tendenser har Bruun Rasmussen den nødvendige faglige ballast til at give en professionel vurdering af kunst, antikviteter, design og samlerobjekter.

Klik her for at læse mere om Bruun  Rasmussen auktioner
auktioner, auktion, auktionshuse, online, auktionshuset