Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id. BILLIGVVS. Køb Billig VVS produkter online hos BILLIGVVS.DK - Køb VVS her ved Billigvvs

billig VVS - Online salg af billig-vVS produkter

 

Klik her for at besøg Billigvvs.dk

 

VVS i bedste kvalitet og nyeste design til lave priser
VVS skal du handle hos Danmarks største onlineforhandler af VVS-artikler og byggematerialer til private BilligVVS.dk.

Vi servicerer mere end 50.000 kunder om året med VVS. Vi er en danskejet iværksættervirksomhed med hovedkvarter lige nord for Århus. Siden virksomhedens start i år 2000 har vi satset på at tilbyde brugervenlighed og god service samt VVS-produkter til lave priser.
Service og kvalitet i højsædet
Velkommen til et VVS varehus på nettet med over 40.000 VVS-artikler til både køkken og badeværelse! Her sidder der altid VVS fagfolk klar ved e-mail, chat og telefon for at sikre du får den bedste vejledning om VVS og en god købsoplevelse.

VVS artikler er alt fra små fittings til store badeværelser

VVS dækker over et stort spændende område. Her på BilligVVS.dk finder du funktionelt design og seneste trends. Her er VVS ikke kedeligt. Vi kan som den største online VVS forhandler i Danmark tilbyde et kæmpe udvalg af alt inden for VVS. Og det til priser der er langt under hvad du normalt finder andre steder. Det er ikke uden grund at langt over 1.000 af vores kunder gav os topkarakterer. Vi har gennem tiden leveret VVS artikler til tusindvis af tilfredse kunder. Så når du handler VVS hos os kan du føle dig helt tryg.
Vi sælger alt inden for VVS
Vores kunder køber alt fra badeværelses tilbehør til helt nye komplette badeværelser. Gulvvarme og gulvafløb. Blandingsbatterier og bevægelsessensorer. VVS artikler kan måske opfattes som et svært produkt at sælge på nettet. Men det er faktisk meget lettere for vores kunder. Hos os er der nemlig masser af hjælp at hente. Varerne kommer hjem til døren. Vi har et utrolig effektivt og gennemarbejdet logistiksystem der sikrer leveringen af dit VVS. Et system lavet specielt til at håndtere alle de tusindvis af VVS artikler vi sender afsted hver måned.

VVS er perfekt at indkøbe via nettet, og i særdelshed her på billigVVS.dk! Vi har nemlig et af de mest effektive logistiksystemer tilpasset e-handel. Vi stræber altid efter at få ekspederet en ordre hurtigt gennem systemet. Dine VVS artikler skal ikke ligge her hos os eller vores leverandører. Dine VVS artikler skal være hos dig!

Om du er gør-det-selv manden eller den professionelle husbygger så kan vi hjælpe dig med dit VVS indkøb. Du kan med garanti finde lige det du skal bruge her på BilligVVS.dk.

Klik ind på siderne nu, læn dig tilbage i ro og mag og sammensæt din bestilling her på BilligVVS.dk.

Velkommen til BilligVVS.dk (kilde:billigvvs.dk)

om billigvvs - og historien bag billig-vvs

Kort om BilligVVS.dk ApS
BilligVVS.dk ApS blev etableret i maj måned, år 2000. Firmaet er stiftet og ejet af Jesper Bunde-Pedersen, og tæller i dag 14 ansatte som er placeret på firmaets adresse i Egå, i Århus' nordlige bydel.

På www.billigvvs.dk finder man det største udvalg af VVS-artikler: Alt til badeværelset, Køkkenvaske & Armaturer, Rør & Fittings, Varmesystemer, Ventilation og meget andet. Derudover forhandles også mange andre byggematerialer. Deriblandt El-artikler, Værktøj, Tagrender & Tagsten, Centralstøvsugere og Haveartikler. Alt i alt et meget bredt udvalg af kvalitetsvarer. Både til den design-bevidste forbruger, og også til gør det selv manden/kvinden.

Hos BilligVVS.dk lægger vi vægt på brugervenlighed og et højt service niveau. Vi sidder altid klar ved e-mail, chat og telefon så vi kan hjælpe dig som kunde, og give en god oplevelse med online køb.
Historie bag virksomheden
BilligVVS.dk ApS blev etableret i maj måned, år 2000. Firmaet er stiftet og ejet af Jesper Bunde-Pedersen. Jesper Bunde-Pedersen, var i år 2000 allerede beskæftiget indenfor branchen via sit job som VVS installatør. Igennem sit arbejde havde han set behovet for at privatforbrugere nemt og bekvemt kunne finde deres VVS produkter, uden at skulle igennem de traditionelle kanaler som f.eks. den lokale VVS mand der sjældent havde et særlig stort sortiment at byde på.

På samme tid gjorde internettet for alvor sit indtog i de danske hjem, og disse to faktorer smeltede sammen til idéen om at starte en netbutik med salg af VVS artikler og udstyr til badeværelser.

De første år imens butikken fandt sit fodfæste, arbejdede Jesper Bunde-Pedersen fortsat som VVS montør ved siden af arbejdet med BilligVVS.dk.

Efter to indslag om BilligVVS.dk, som blev vist på TV kom der rigtig gang i salget. I 2002 blev den første medarbejder også ansat og det viste sig bæredygtigt – BilligVVS.dk blev ved med at vækste kraftigt i de kommende år, og i dag er der 14 fastansatte i firmaet som har adresse i Egå, i Århus’ nordlige bydel. Her råder firmaet over 500 m2 kontor og lagerplads. (kilde:billigvvs.dk)

 

Ã…bningstider

Bemærk at de via vores side kan finde åbningstider for de fleste butikker og kæder når de klikker på de enkelte kæder.flügger, flugger, farver, farve, maling, online, netshop, webshop