Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id. BYGMA. Se tilbudsavisen og Ã…bningstider for Bygma her. Se alt om BYGMA

Tilbudsaviser og åbningstider for Bygma

Sid godt og bekvemt foran computeren, og find de gode byggemarked-tilbud i alle de forskellige tilbudsaviser, som butikkerne nu viser online. Find din favorit-butik i listen til højre. Der er altid gode tilbud på værktøj, men også på materialer såsom træ og sten til enhver gør-det-selv mand.

Find både byggemarked, trælast og tømmerhandel her på siden.

bygma, byggemarked, byggemarkedet, tilbudsavis, tilbudsaviser, åbningstider, adresse, telefon, nummer, informationer

bygma trælaster,håndværkerbutikker, byggemarkeder

Historien om en dansk virksomhed i udvikling
En solid virksomhed med en stolt historie. I Bygmas lange historie har det altid været den samme grundlæggende filosofi, som virksomheden er blevet drevet efter. Det gode købmandskab, flid og fremsynethed er grundstenene i Bygmas forretning. En filosofi, som også vil kendetegne Bygma i fremtiden.

Bygma koncernens aktiviteter ligger inden for salg og distribution af trælast-, bygnings- og byggemarkedsartikler. Koncernen er en af de største inden for branchen og beskæftiger ca. 1350 ansatte fordelt på 50 udsalgssteder i Danmark og på Færøerne.

Udsalgsstederne omfatter trælaster, håndværkerbutikker og byggemarkeder.

2008
Bygma overtager Cimbria Tømmerhandel A/S i Sønderborg samt afdelingen i Haderslev.

Bygma åbner i oktober ny trælast med håndværkerbutik i Viborg.

Bygma A/S opkøber Trælasten Bangsgaard A/S i Ringsted i september.

Bygma A/S køber aktierne i Balslev ”Tømmerhandel og Byggemarked" med virkning pr. 1. juni 2008.

Den 1. april ekspanderer Bygma med en Håndværkerbutik og en trælastafdeling i Herlev.

Med en fuldstændig gennemrenoveret 700m2 stor håndværkerbutik genåbner Bygma Esbjerg den 11. marts.

Bygma åbner torsdag den 7. februar på Sindalsvej 4 i Risskov med trælasthandel og håndværkerbutik.
2007
For at sikre et stærkere og mere synligt Bygma ændres alle lokale forretningsbetegnelser til Bygma. Samtidig fastlægges en ny forretningsstrategi med 2 fokuserede forretningsområder, rettet mod henholdsvis de professionelle og de private.

Det ene område er den professionelle håndværker som skal opleve, at Bygmas trælaster og håndværkerbutikker er den bedst tænkelige samarbejdspartner.

Det andet område, er den del af Gør-det-selv folket som på semiprofessionel basis klarer f.eks. nybyg, ombyg og renoveringsopgaver. De skal serviceres på højeste niveau i byggemarkederne.

Den nye forretningsstrategi indeholder også koncernens nye slogan:

Vi ved – Du kan

Det nye slogan skal udtrykke det som har kendetegnet Bygma i mange år; god service, faglig kompetent rådgivning samt en bevidsthed om at dette kun kan lade sig gøre hvis vi tager udgangspunkt i kunderne og deres behov.

Bygma udvider
Bygma A/S køber en 15.000 m2 stor grund på adressen Sverigesvej 12 i Haderslev og en 26.000 m2 grund på Lundborgvej tæt ved Vestre Ringvej i Viborg.
2006
Ny direktion tiltræder, og omsætningen runder 4,0 mia. dkr. Samme år begynder arbejdet med at fastlægge strategien for fremtidens Bygma. Et stærkere og mere synligt Bygma.
2003
Alle Bygmas trælasthandler og byggemarkeder i Danmark fusioneres til ét selskab: Bygma A/S.
2002
Bygma, der nu omsætter for langt over 2 mia. dkr., fejrer 50 års jubilæum. Virksomheden tæller nu 43 trælasthandler og byggemarkeder, hvoraf de fire er i Sverige.
1998
Bygma omsætter nu for 1,8 mia. dkr. og virksomheden har op gennem 1990’erne fortsat opkøbene af trælaster i Danmark. Nu udvides markedsomrÃ¥det til Sverige, hvor Bygma  Gruppen opkøber en svensk trælasthandel i nærheden af Stockholm.
1994
Bygma runder 1 mia. dkr. i omsætning samme år Lars Børge Christiansen fratræder som administrerende direktør for at fokusere på bestyrelsesarbejde. Det er også året, hvor Hasselager Trælasthandel og Sæby Trælasthandel opkøbes og bliver en del af Bygma.
1993
Lars Børge Christiansens søn revisor Peter Christiansen tiltræder som økonomichef. Samme år opkøbes Grønborgs Tømmerhandel i Kolding
1992
Steen Præst Trælast i Grenå opkøbes, og virksomheden skifter samtidig navn til Bygma. Navnet, der er fundet efter en intern medarbejderkonkurrence, er en sammentrækning af byggematerialer. Bygmas velkendte bomærke ”huset” bliver ligeledes skabt samme år.
1989
Gennem 1980’erne fortsætter ekspansionen med opkøb af trælaster, og man har nu ni trælaster fordelt i hele landet. Omsætningen er dette år på 465 mio. dkr.
1976
Det går godt, og opkøbene af nøje udvalgte trælaster fortsætter. I 1976 opkøbes Sander Hansens Trælasthandel i Herning.
1972
Man udvider virksomheden og forretningsområdet ved købet af virksomhedens første trælast Johann Jacob Voetmann i Åbenrå. Efter overtagelsen ændres navnet til Voetmanns Tømmerhandel A/S
1952
Lars Børge Christiansen starter i agenturvirksomheden Hjalmar Wennerth A/S, der har til huse i Havnegade 41 i København, efter han er udlært i tømmerhandel i Skagen. Hjalmar Wennerth A/S, der på det tidspunkt kun har to ansatte, repræsenterer en række større svenske savværker i Danmark. Lars Børge Christiansen overtager efter to år virksomheden og bliver ansvarlig for den videre drift.

Åbningstider i byggemarkeder og tømmerhandel

Bemærk at de via vores side kan finde åbningstider for de fleste butikker og kæder når de klikker på de enkelte kæder.bygma, byggemarked, byggemarkedet, tilbudsavis, tilbudsaviser, åbningstider, adresse, telefon, nummer, informationer