Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id. DANPARCS - Søhøjlandet i Gjern. Ferie & kursus center, Danparcs

DanParcs Feriecenter - Bestil her

Klik her for at besøge DanParcs Søhøjlandet

DanParcs, feriecenter, kursus, center, ferie, søhøjlandet, gjern, jylland, i, badeland

Om danparcs

DanParcs før, nu og i fremtiden...


DanParcs tilbyder kvalitetstid. Uanset om der er tale om et par timer, en ferie eller et kursus, er den tid, der tilbringes på DanParcs, kostbar. For det er travle menneskers fritid, vi giver indhold. Eller det er virksomheders investering i dygtigere medarbejdere, vi realiserer.
 
Derfor gør vi konstant vores bedste for, at fridagen, ferien eller kurset bliver så indholdsrigt og levende som overhovedet muligt. Vi bestræber os på hele tiden at udvikle os, så vi til hver en tid kan efterkomme vores gæsters ønsker og forventninger til en god ferie eller et udbytterigt kursus.
 
Hvad kurser angår, har vi naturligvis de mødelokaler, boliger og tilbud om lækker mad, der skal til. Men dét, der adskiller os fra ”de andre”, er vores store udbud af aktiviteter. Vi har selv alle faciliteterne, og vores instruktører har mange års erfaring i at planlægge og gennemføre aktiviteterne. Vi kan få vores kursister til at overskride eller erkende grænser – eller til at le af hinanden via aktiviteterne. Og vi kan puste ny energi i en konferencetræt kursist ved at mixe det faglige indhold med teambuilding i naturen.
 
Når det handler om ferie og fritid, har vi tænkt nøje over, hvad der skal til, før hele familien kan nyde deres fritid sammen – uden at bekymre sig om praktiske gøremål eller om nogle familiemedlemmer bliver forbigået. Vi har tilbud og aktiviteter, der passer til alle aldersgrupper, og på DanParcs kan gæsterne frit vælge at bo, så de enten føler, de er på hotel, i sommerhus eller på camping. Kun fantasien sætter grænserne.


Medarbejderne
Alle vores gode initiativer og tilbud ville dog være spildt, hvis ikke det var for vores medarbejdere. Vores medarbejdere er glade for deres job, og de nyder at udvikle sig og lære mere. Derfor har vi også vores eget uddannelsessystem, DanParcs Ferieakademi, hvor vi bruger egne medarbejdere i den grundlæggende personaleuddannelse. Vi sikrer os, at alle medarbejdere kender DanParcs' værdier og målsætninger, og at de er så trygge ved deres omgivelser og jobfunktion, at de fra starten kan udføre deres job med glæde.
 
Og det er dén jobglæde, der smitter af på både kursus- og feriegæster, så de oven i de spændende aktiviteter og dejlige omgivelser føler dét lille ekstra, der gør den store forskel, og som får mange af vores gæster til at vende tilbage år efter år: En glad og uhøjtidelig stemning.


Fremtiden

DanParcs ønsker fortsat at være det ferie- og kursuscenter, der kan tilbyde gæsterne de bedste oplevelser og den mest indholdsrige kvalitetstid.
 
Ved at lytte til primært vores gæster, men også til samfundets tendenser og trends, pejler vi os ind på, hvad der vil være brug for i fremtiden, og hvad vi eventuelt skal supplere DanParcs med.
 
Helt kort kan vi udtrykke det således:
 
Vi ønsker at tilbyde vores gæster så unik en ferie- eller kursusoplevelse, at hver gæst føler, at tiden ikke kunne være brugt bedre. (kilde:Danparcs.com)

 


DanParcs, feriecenter, kursus, center, ferie, søhøjlandet, gjern, jylland, i, badeland

Kør selv på bil ferie og oplev Danmark og Europa

Vi hjælper dig med at finde billige overnatningsmuligheder på din tur ned gennem Europa eller der, hvor Jeres ferie går hen. Uanset om I vil kører direkte til Jeres ferie destination eller I gerne vil se mere omkring, og udnytte de muligheder man har når man kører på ferie selv. En rigtig god familie ferie.DanParcs, feriecenter, kursus, center, ferie, søhøjlandet, gjern, jylland, i, badeland