Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id. FLÃœGGER Farver. Køb maling online hos Flugger farver - Køb maling her ved Flügger

Flügger Farver - Online salg af maling hos Flügger

 

 

 

 

Flügger farver  har en Ã¥rlig omsætning pÃ¥ 1,5 milliarder kroner. Salgsnettet dækker hele Norden og det meste af Europa med over 500 forretninger, som forhandler maling, tapet og malergrej. Alene i Danmark har Flügger over 214 forretninger.

Det er ikke uden grund, at Flügger altid har været malerfagets foretrukne leverandør. Flügger sælger kun de produkter, som de selv kan stå inde for, og som giver de bedste resultater. Som noget nyt kan Flüggers produkter nu købes online.


flügger, flugger, farver, farve, maling, online, netshop, webshop

om Flügger Farver

Flügger har over 500 Flügger farver forretninger i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina. Vi har over 214 forretninger her i Danmark.

En Flügger farver forretning er ikke nogen almindelig farvehandel. Det er nemlig ikke tilfældigt, at der er en maler på vores vinduer og i alle vores annoncer. Flügger har altid været malerfagets leverandør.

"Det er ikke tilfældigt, at der er en maler på vores vinduer og
i vores annoncer ..."

Alle Flügger farver forretningerne er ejet af en lokal malermester eller af Flügger selv, og derfor vil du altid møde professionelle medarbejdere, der ved, hvad de taler om.

Maling er ikke bare maling. Det er mange forskellige produkter med hvert deres formål. Hos Flügger farver sælger vi kun de produkter, vi selv kan stå inde for, og som giver de bedste resultater. Men det er ikke den eneste grund til at handle hos os. Der er i alt 214 forretninger i Flügger farver kæden, så uanset hvor i Danmark du bor, er vi der. (kilde:Flugger.dk)

 

Ã…bningstider

Bemærk at de via vores side kan finde åbningstider for de fleste butikker og kæder når de klikker på de enkelte kæder.flügger, flugger, farver, farve, maling, online, netshop, webshop