Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id. HARALD NYBORG - Find buikker, tilbudsavis og Ã¥bningstider her

Harald Nyborg - Se tilbudsavis og åbningstider her

Til højre på siden finder du link til alle de forskellige Harald Nyborg butikker, og de kan finde tilbudsavis, katalog, åbningstider og besøge Harald Nyborg Netbutik.

Klik her for at besøge Harald Nyborg

harald, nyborg

om harald nyborg

Harald Nyborg A/S er en dansk detailkæde, der består af 25 såkaldte katalogmarkeder i Danmark og 11 i Sverige med varer indenfor hus og have samt en postordreafdeling. Selskabet blev grundlagt i 1904 og har hovedsæde og centrallager i Odense-forstaden Fraugde.
Butikkernes sortiment består af ca. 6.500 varenumre, der alle er at finde i Varehåndbogen, der udkommer årligt. Det faste sortiment suppleres af tilbudsvarer, der kun føres i en kort periode. Butikkerne fungerer som udstilling, hvor man noterer de varer man ønsker at købe på en ordreseddel. Sedlen afleveres ved kassen og varerne plukkes fra butikkens lager. Dette koncept var - og er stadig - unikt i dansk detailhandel. Varerne kan også bestilles pr. postordre - enten via post eller via Harald Nyborgs internetbutik, der blev etableret i 1997.
I 2000 ekspanderede Harald Nyborg til Sverige, hvor koncernen i dag driver 11 butikker.
Koncernen
Siden 1983 har Harald Nyborg A/S været ejet af Kurt Daell, hvis familie grundlagde Daells Varehus.
Foruden Harald Nyborg-katalogmarkederne består Harald Nyborg-koncernen af Daells Bolighus, der består af 6 møbelhuse, samt discount-byggemarkedskæden jem & fix, der blev etableret i samarbejde med FDB-kæden fakta i 1986. I dag er de 68 butikker i Danmark og 14 butikker i Sverige 100% ejet af Harald Nyborg A/S. Koncernen består desuden af en række andre selskaber.
Koncernen beskæftiger omkring 2.200 medarbejdere og omsætter for ca. 3 mia. kr. Ã¥rligt (2006). (kilde:wikipedia.com) 

Ã…bningstider i harald nyborg

Bemærk at de via vores side kan finde åbningstider for de fleste butikker og kæder når de klikker på de enkelte kæder.harald, nyborg