Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id. Hurup Møbelfabrik - Her er masser af sofaer og lænestole fra Hurup Møbelfabrik. Se alle møbeltilbud her

Hurup Møbelfabrik - spec. i sofaèr og lænestole

Klik her for at besøge Hurup Møbelfabrik's hjemmeside

 

Historien om Hurup Møbelfabrik

HURUP MØBELFABRIK A/S har eksisteret siden 1959.
Den har altid været med til at tegne den danske møbel-stil og trend.
Vi har produceret sofaer og lænestole i 50 år, og har derigennem fået oparbejdet en håndværksmæssig ekspertise og know how.
Din sikkerhed for håndværksmæssigt korrekt fremstillede møbler.

Nogle af HURUP´s vigtigste målsætninger er høj kvalitet, godt design og stor leveringssikkerhed.

HURUP SOFAER er ingen lagervare.
Først efter at have modtaget en ordre starter vi produktionen.
Det sikrer kunden, at de får et personligt møbel og ikke et møbel som står alle steder.

Alle sofaer fra HURUP produceres på egen fabrik i Danmark, der er underlagt en avanceret kvalitetskontrol. Alt fra indkøb over produktion til salg og distribution kontrolleres.

HURUP køber kun gode og miljørigtige råvarer, f.eks. er alle vore stoffer testet for slidstyrke og lysægtehed. På nogle stoffer giver vi 10 års. garanti ! - en sikkerhed for at De køber et kvalitetsprodukt med lang levetid.

HURUP tilbyder et bredt og varieret udvalg af sofaer og lænestole, lige fra arkitekttegnede og moderne til romantisk designede sofaer, drejestole og modulsofaer i både stof og læder.

HURUP kan levere alle sofamodeller i over 600 forskellige møbelstoffer og over 60 forskellige læderfarver/kvaliteter. HURUP tilbyder desuden at polstre med specielle kundestoffer.

HURUP vil skabe sammenhæng i boligen og tilbyder derfor også at levere alle møbler i alle træfarver i kollektionen.

HURUP sofaer kan kombineres på mere end 1.000.000 forskellige måder !!

Nyhed i Danmark
Som de første i Danmark har HURUP startet sine egne fabrikudsalg med sofaer og lænestole.

Vi åbnede vort lager og udstilling i Lindved v/Vejle i 2002, i Århus 2004, i Næstved 2005, i Aalborg 2005, i Odense 2006, i Frederikshavn 2007, på Amager 2008, i Holbæk 2008, i Sønderborg 2008, i Viborg 2008,i Taastrup i 2008 og flyttede Lindved butikken til Vejle i 2009. Flere fabriksudsalg vil komme til i fremtiden, således at alle har mulighed for at købe sofaer direkte fra vores danske fabrik - uden dyre omveje !!

HVORFOR ?

Vi tror ikke på, at den danske forbruger er holdt op med at tænke i kvalitet.
Desværre er priserne for kvalitetsprodukter i dag så høje pga. de mange mellemled, at billige udenlandske produkter vinder indtog på det danske markedet - på bekostning af kvaliteten.
Den udvikling stopper vi med direkte salg fra Hurup Møbelfabrik A/S.
Vi har fjernet alle mellemled incl. møbelforretningen og dens fortjeneste.
Hurup Fabriksudsalg er møbler direkte fra vor egen fabrik her i Danmark til kunderne, som kan afhente deres sofa i et af vores udsalgssteder.
Ingen mellemled, men gode priser og høj kvalitet.
(kilde:hurupsofa.dk) 

Hurup, Møbelfabrik, Møbel, fabrik, sofa, sofaer, lænestole, lænestol, møbler

 

Hurup, Møbelfabrik, Møbel, fabrik, sofa, sofaer, lænestole, lænestol, møbler

Få det optimale ud af dine møbel indkøb

Til højre er forskellige kategorier som indeholder tilbud og tilbudsaviser for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for dig at finde relevante tilbudsaviser og tilbud inden for de forskellige kategorier.

God fornøjelse - Teamet bag OnlineTilbudsaviser.dk

Åbningstider i møbel butikkerne

Bemærk at de via vores side kan finde åbningstider for de fleste butikker og kæder når de klikker på de enkelte kæder. Bemærk at der er mange gode muligheder for online handel på nettet af møbler, og der behøver du ikke bekymre dig om åbningstiderne - De har jo åben hele tiden, nemt og bekvemt.Hurup, Møbelfabrik, Møbel, fabrik, sofa, sofaer, lænestole, lænestol, møbler