Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id. Jem & Fix. Her er tilbudsavis og Ã¥bningstider for Jem og Fix. Se avisen her

Tilbudsavis og åbningstider - Jem&Fix

Sid godt og bekvemt foran computeren, og find de gode byggemarked-tilbud i alle de forskellige tilbudsaviser, som butikkerne nu viser online. Find din favorit-butik i listen til højre. Der er altid gode tilbud på værktøj, men også på materialer såsom træ og sten til enhver gør-det-selv mand.

Find både byggemarked, trælast og tømmerhandel her på siden.

Jem, &, og, fix, tilbudsavis, tilbudsaviser, tilbud, avis, åbningstider, adresse, kontakt, oplysninger

Koncept og visioner for Jem og Fix

Klar og stærk profil – Danmarks lavprisbyggemarked!
Det grundlæggende koncept for jem & fix er at skære alle overflødige omkostninger væk. For eksempel har vi forkortet "hjem og fiks" til jem & fix. Det sparer os for 3 bogstaver. På samme måde skærer vi alle fordyrende omkostninger væk for at sikre dig de billigste varer.

Vi VIL være billigst…
Priserne i jem & fix skal altid være lavpriser. I de fleste tilfælde de laveste på markedet eller som minimum på niveau med konkurrenternes laveste priser.

Høflig selvbetjening…
Butikkerne drives efter discount-principperne:
Central styring af indkøb i store mængder sikrer de bedste indkøbspriser
Effektiv udnyttelse af butiksarealer
8000 varenumre i sortiment
Høflig selvbetjening, holder priserne nede

Der er altid en butik i nærheden…
jem & fix er et selskab i udvikling. Målet for de kommende år er at fastholde positionen som Danmarks førende lavpris byggemarkedskæde. Det skal ske ved løbende at ekspandere. Vi vil etablere 25 nye butikker, så der i alt ligger 100 jem & fix byggemarkeder rundt omkring i landet.
I Sverige etablerede vi i foråret 2005 de første butikker i Sydsverige, og er nu oppe på 13 butikker.

Klassens frække dreng
Den voksende interesse for jem & fix støtter vi ved til stadighed at synliggøre jem & fix som brand. Det sker i dagblade, ugeaviser, radio og tv, især op til åbning af nye butikker. Vi signalerer i synliggørelsen klassens frække dreng eller pioneren, der prøver nye veje, men som stadig er tro mod selskabets grundlæggende koncept med lave priser.

Varesortiment – Vi har ikk’ det hele...
Men vi har det væsentligste. jem & fix sælger gør-det-selv produkter til huset, haven og fritiden. På hylderne står 8.000 forskellige varer inden for hovedgrupperne:
Huset
Haven
Værktøj
Byggevarer
Isenkram
Maling og kemikalier
El
VVS

Det er let at handle i jem & fix…
jem & fix har overskuelige butikker, der er nemme at handle i. Indretningen af butikkerne er så ens, at du som kunde kan forvente den samme oplevelse, uanset hvilken butik du går ind i.

Glade og positive medarbejdere…
Succes kommer ikke uden gode og engagerede medarbejdere. Derfor vil jem & fix fortsat tiltrække og fastholde en stab af dygtige medarbejdere, der under mottoet ”Stolthed, korpsånd og en god kollega”, yder deres bedste og står sammen om at nå målene.

jem & fix værdierne
Vi har valgt at definere vore værdier kort og godt, uden lange ordforklaringer. Det passer godt i tråd med vores tro på, at det er den enkeltes forståelse af disse ord, som udgør værdien og ikke selve ordet. Derfor har vi brugt meget tid på at snakke om, hvad de her ord betyder, og hvordan vi bruger dem i vores dagligdag.

I jem & fix har vi tre værdier, som er udgangspunktet for den måde, vi arbejder på:
Trivsel
Samarbejde
Ansvarlighed

jem & fix værdierne er en gensidig kontrakt mellem os jem & fix'ere.  (kilde:Jem&Fix.dk) 

Ã…bningstider i byggemarkeder

Bemærk at de via vores side kan finde åbningstider for de fleste butikker og kæder når de klikker på de enkelte kæder.Jem, &, og, fix, tilbudsavis, tilbudsaviser, tilbud, avis, åbningstider, adresse, kontakt, oplysninger