Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id. LEASY Computer, tv, spillekonsol og hvidevare. Leasy og Peter har det.

Leasy tilbudsavis og tilbud - Ring til Peter

Om Leasy

 

L'EASY – helt enkelt
RÃ¥d og vejledning
Du behøver ikke at vide en masse for at vælge rigtigt – hos L'EASY får du klar besked. På vores hjemmeside finder du råd og vejledning om de forskellige produktområder, og du finder masser af produktoplysninger og specifikationer på de enkelte produkter. Hvis du har spørgsmål om et produkt eller ønsker vores hjælp til at finde det rette produkt, er du altid velkommen til at ringe til os på 88 88 88 88 og få en snak med en af vores salgskonsulenter.

Kvalitetsprodukter
L'EASY leverer kun kvalitetsprodukter. Alle vores produkter er nøje udvalgt på forhånd, så de lever op til de høje krav, vi stiller for overhovedet at føre dem. Vi har et bredt produktsortiment, så vi kan dække langt de fleste behov.

Direkte bestilling
Du bestiller direkte hos L'EASY på 88 88 88 88 eller via vores webshop – det er helt enkelt.

Betal som du vil
Hos L'EASY kan du selv vælge mellem:
Kontant betaling, hvor du betaler hele beløbet på én gang
12 mdr. rentefrit, hvor du betaler over 12 mdr. med 0% i rente
Finansiering, hvor du deler betalingen over en længere periode
Vi sørger for levering og installation
Uanset hvilken betalingsform du vælger, så leverer og installerer vi hjemme hos dig. Du slipper for at tænke på hjemtransporten - og du skal ikke betale noget ved levering.

Kort minimums-lejeperiode
Du kan også vælge at leje dine hårde hvidevarer, og hos L'EASY er minimum lejeperioden kun 12 måneder.

Hurtig levering
Vi leverer selvfølgelig hurtigst muligt – uanset om du køber eller lejer - og finder sammen med dig den tid, der passer bedst. Vi leverer til alle brofaste områder i Danmark.

Fuld tryghed
Hvis du skulle skifte mening eller fortryde dit køb, så har du altid 14 dages fortrydelsesret fra leveringstidspunktet. Du skal bare kontakte os, så afhenter vi produktet. Vi kræver blot, at varen returneres i samme stand, som den blev leveret. (Kilde: Leasy.dk)

 

Leasy, tilbud, tilbudsavis, åbningstider, kontakt, i, avis, tilbudsaviser

L'EASYs historie
L'EASYs historie starter midt i 1980’erne, hvor der fandtes to virksomheder i Danmark, TeleRent og D:E:R, der udlejede TV og video direkte til den danske forbruger via et net af butikker.

Samtidig gik en ung mand rundt i Odense og tænkte meget over de to virksomheders udlejningskoncept. Hvorfor udlejede de dog kun TV og video? Og hvorfor havde de butikker rundt om i landet, når disse sikkert var dyre i drift?

Den unge mand var den 21-årige Niels Thorborg, der studerede afsætningsøkonomi i Odense. Derfor var han naturligvis meget interesseret i handel. Interessen for salg og kundebetjening havde han fået meget tidligere, på forældrenes købmandsgård på Vestsjælland. Her havde han i flere år stået bag disken og fået erfaring med hårde hvidevarer, som også var i købmandsgårdens sortiment.

Med denne baggrund og disse tanker fik Niels en god idé. Ja, faktisk en rigtig god idé, skulle det vise sig. Han var helt sikker på, at der også var kunder, der kunne tænke sig at leje vaskemaskiner. Og han var lige så sikker på, at kunderne gerne ville have det nemt, når der pludselig opstod et behov for at leje en vaskemaskine. Men vejen hen til en butik kunne være både lang og besværlig, så der skulle tænkes nyt.

Idéen om udlejning af vaskemaskiner pr. telefon blev født. Nu skulle den afprøves – og det blev den, først på hobbybasis. Niels passede sine studier samtidig med, at han udarbejdede annoncer, modtog ordrer på telefonen, leverede, monterede og servicerede. Men meget hurtigt besluttede Niels sig for at skifte studierne ud med den spændende udlejningsforretning på fuld tid.

Derfor blev firmaet VaskRent etableret i august 1985, og tingene tog hurtigt fart. I 1992 skiftede firmaet navn til L'EASY, samtidig med at produktsortimentet blev udvidet væsentligt. Siden stiftelsen har L'EASY været i kraftig vækst – og er det fortsat. Og det er staben af kolleger, der passer de mange tusinder af kunder også.

Og historien fortsætter…I 1998 startede L'EASY på det svenske marked, og i 2001 var tiden kommet til det norske marked. I starten af 2006 kom også Holland med.

I maj 2005 købte L'EASY Thorn Nordics daværende danske datterselskab D:E:R, og i november 2006 købte L'EASY Thorn-selskaberne i Norge og Sverige.

Niels Thorborg ejer stadig firmaet, og L'EASY koncernen omsætter i dag for ca. 1,5 mia. DKK og har ca. 550 ansatte. (Kilde:Leasy.dk)

Leasy, tilbud, tilbudsavis, åbningstider, kontakt, i, avis, tilbudsaviser

Få det optimale ud af dit indkøb og spar penge

Til højre er forskellige kategorier som indeholder tilbud og tilbudsaviser for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for dig at finde relevante tilbudsaviser og tilbud inden for de forskellige kategorier.

God fornøjelse - Teamet bag OnlineTilbudsaviser.dk

Åbningstider i hvidevarer og elektronik kæderne

Bemærk at de via vores side kan finde åbningstider for de fleste butikker og kæder når de klikker på de enkelte kæder.Leasy, tilbud, tilbudsavis, åbningstider, kontakt, i, avis, tilbudsaviser