Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id. Roskilde Lufthavn

Roskilde lufthavn

Klik her for at besøge Roskilde lufthavn

Tjek lufthavnen inden du skal rejse

Her kan du tjekke lufthavnen inden du skal ud og rejse, så du nemt kan finde derhen. Det kan også være du gerne vil have en overnatning i nærheden af lufthavnen, hvis du skal tidligt op og med flyveren om morgen.

Snevejr - Aflysninger - Strejke mv. 

Du kan her på siden finde ud af om lufthavnen er lukket på grund af snevejr og snestorm eller af andre årsager.

Sådan gør du...

Til højre og venstre på siden er der nogle gode informationer som kan være nyttige i forbindelse med sine overvejelse omkring Lufthavnen og de informationer som er gode at have inden turen går til lufthavnen.

Rigtig god flyve tur !!!!

SAS, billige, billetter, billet, billig, Rejser, Tilbudsrejser, Afbudsrejser, Ferie, Fly,  Storbyferie, lufthavne

om roskilde lufthavn

Roskilde Lufthavn er en lille, eksklusiv lufthavn med en attraktiv beliggenhed tæt på København.

En hurtig transittid betyder, at man kan være i København Centrum kun 30 minutter efter landing i Roskilde Lufthavn.

I gennemsnit lander eller letter et fly hvert 5. minut – hver dag året rundt - i en lufthavn, der i stor udstrækning benyttes til GA-flyvning, men også til skole- og taxaflyvning.

Roskilde Lufthavn er ejet og drevet af det børsnoterede selskab Københavns Lufthavne A/S, hvis primære forretningsområde er Københavns Lufthavn i Kastrup.
SAS, billige, billetter, billet, billig, Rejser, Tilbudsrejser, Afbudsrejser, Ferie, Fly,  Storbyferie, lufthavne