Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id. METRO Cash & Carry. Storkøb klares i METRO butikker. Se alt om Metro her.

Tilbudsaviser og åbningstider - METRO

METRO er Danmarks største engrosvarehus med konkurrencedygtige priser uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

Om METRO
METRO er Danmarks største engrosvarehus for erhvervsdrivende i alle brancher og bestræber sig på at kunne tilbyde Danmarks største udvalg af kendte mærkevarer til faste lave engrospriser. METRO prioriterer dog også god service, så på trods af at rammerne er et engroslager, vil kompetent personale med alment eller specialiseret varekundskab stå klar til at svare på spørgsmål eller give råd og vejledning.
METRO Danmark er en del af den internationale METRO-koncern, der blev grundlagt i Mühlheim i 1964, og i dag er Europas største handelsvirksomhed. METRO åbnede i Danmark i 1971 og tæller i dag fem varehuse – i Glostrup, København SV, Århus, Kolding og Aalborg.

Forretningsgrundlag
METRO handler udelukkende med momsregistrerede virksomheder, institutioner og foreninger, f.eks. restauranter, cafeterier, storkøkkener, kantiner, catering, kiosker, servicestationer, købmænd, detailhandel, kontorer, håndværkere, produktionsvirksomheder og offentlige institutioner. METRO er en Cash & Carry virksomhed – kunderne handler i et METRO-varehus, og betaler varerne ved udgangen.

Prispolitik
METRO-koncernen har skabt en stærk virksomhed ved at tilbyde varer til meget lave priser. Idet METRO er en international virksomhed og kan lave samlede indkøb på koncernniveau, opnås der store rabatter på varerne og de kan dermed sælges til meget lave priser i METRO-varehusene. Selv mærkevarer findes til meget billige priser i METRO-varehusene. (kilde:Metro.dk)

Metro, engros, handel, cash&carry, tilbudsaviser, tilbud, åbningstider, butikker, varehuse, kontakt, info

Sid godt og bekvemt foran computeren, og find de gode dagligvare tilbud i Metro's tilbudsavis. Find din favorit-butik i listen til højre eller tjek tilbudsavisen eller åbningstiderne.

Metro, engros, handel, cash&carry, tilbudsaviser, tilbud, åbningstider, butikker, varehuse, kontakt, info

FÃ¥ det optimale ud af Onlinetilbudsaviser

Til højre er links til Metro's tilbudsavis ligesom man kan se Ã¥bningstiderne. Dette gør det nemt for dig at finde relevante informationer og tilbud. 

Ã…bningstider

Bemærk at de via vores side kan finde åbningstider for de fleste butikker og kæder når de klikker på de enkelte kæder.
Metro, engros, handel, cash&carry, tilbudsaviser, tilbud, åbningstider, butikker, varehuse, kontakt, info