axel herretøj webshop - herretøj med stil

Klik her for at besøge Axel Netbutik / Webshop

 

Mangler du kjolen til festen, sparkedragten til junior eller den smarte hat til teenageren?

axel, herretøj, webshop, netbutik, nethandel, online, shop, køb

axel, herretøj, webshop, netbutik, nethandel, online, shop, køb

I højre side i sektionen "tøj og mode" er en oversigt over de forskellige Tøjbutikker, så tjek tilbudsaviser og åbningstider og find nemt den butik du gerne vil handle i.

om axel webshop og ideen bag

Axel.dk blev startet på baggrund af den stigende efterspørgsel efter modetøj online, herunder specielt designertøj på det danske marked. Vi gør det muligt for dig at hente inspiration om alt indenfor mærketøj, mode og designere fra dit hjem før du begiver dig ind i butikken.

Til dem som ikke altid har tid til den store shoppingtur, eller dem som bare hellere vil prøve tøjet i egen stue frem for et prøverum i butikken, så gør Axel.dk det muligt at handle herretøj fra alle de lækre tøjmærker direkte på internettet og du får varerne tilsendt indenfor få dage.

Vision om god service

Vores vision er at yde den samme professionelle service online som i butikken. Derfor har vi, bag tastaturerne på axel.dk, siddende faguddannede folk fra tøjbranchen. Dette betyder, at alle henvendelser omkring mode, onlinekøb og ekspedition bliver besvaret af dygtige og professionelle tøjfolk, som har års erfaring indenfor modetøj samt onlinesalg.

Axel.dk blev i 2007 indstillet til e-handelsprisen indenfor herretøj, og vi har siden da arbejdet målrettet på at forbedre og udvikle vores website samt handelsmetoder, for at give vore kunder og samarbejdspartnere en god og positiv oplevelse ved at handle på nettet. (kilde:axel.dk)

Åbningstider i Tøjbutikkerne

Bemærk at de via vores side kan finde åbningstider for de fleste butikker og kæder når de klikker på de enkelte kæder.

 

axel, herretøj, webshop, netbutik, nethandel, online, shop, køb

axel, herretøj, webshop, netbutik, nethandel, online, shop, køb