Tøj og mode fra - Jack & Jones

Klik her for at besøge Jack and Jones

jack, and, jones, tøj, modetøj, lokale, butik, webshop, shop, find, online, bestil, køb

Mangler du kjolen til festen, sparkedragten til junior eller den smarte hat til teenageren?

jack, and, jones, tøj, modetøj, lokale, butik, webshop, shop, find, online, bestil, køb

jack, and, jones, tøj, modetøj, lokale, butik, webshop, shop, find, online, bestil, køb

I højre side i sektionen "tøj og mode" er en oversigt over de forskellige Tøjbutikker, så tjek tilbudsaviser og åbningstider og find nemt den butik du gerne vil handle i.

hvem er jack and jones

Firma info

Jack & Jones blev grundlagt i 1989 og er en af Europas førende producenter af herretøj. Jack & Jones er en del af Bestseller, en familieejet tøjvirksomhed grundlagt i Danmark i 1975. Dag, mere end 15.000 medarbejdere designer, udvikler, sælger og markedsfører Bestsellers mærker over hele verden.

Jack & Jones

Jack & Jones er en jeans mærke, der gør det nemt for modebevidste mænd at skabe deres egen personlige stil.

Med hensyn til design, har de fire linjer, Jeans Intelligence, Premium, Vintage og Premium Tech, forskellige målgrupper og udtryk, men hvert eneste stykke tøj kan kombineres med vores jeans.

Alle Jack & Jones linjer afspejler de aktuelle tendenser og tilbyder afslappet og cool design med super passer og de mest innovative behandlinger, der opfylder kravene til mode frem fyre.

Jeans intelligens

Jeans Intelligence er kernen linje Jack & Jones, cool huer for casual jeans kæreste mellem 18 og 25 år. Jeans Intelligence-funktioner jeans med de mest trendy passer og behandlinger for at tilbyde vores kunder den bedste og mest fashionable jeans rundt. T-shirts, skjorter og strik afspejler den aktuelle, hotteste trends med funky design og vovemod prints samt omhyggeligt udvalgte farver og tekstiler.

Jeans Intelligence er den fortsatte historie om den fedeste huer.

Vintage

Vintage er et praktisk alternativ for dem, der gerne vintage tøj, men foretrækker et moderne twist, typisk den afslappede jeans fyr mellem 25 og 40 år. Iført vintage sikrer, at dit look altid vil være original, og at den udtrykker din individualitet. Vores Vintage jeans er nødstedte, behandlet for at give dem, at brugte, slidte look, som du tørster. T-shirts og sveder kan have en falmede farver, stoffet er blødt og logoet retro inspireret og skjorterne omfatter flannel og klassiske Oxford knap-downs.

Med Vintage du sikker på at få en individuel look, der skiller sig ud fra mængden.

Premium

Premium er for vokset op jeans fyr, typisk mellem 25 og 40 år. Samlingerne har en bred vifte af klassisk design og en legende charmerende ungdommelighed kombineret med opdaterede evergreens. Alt er lavet for at skabe en afslappet atmosfære med et unikt touch og eksklusive materialer. Premium fyr er en selvsikker og innovative type, der er progressiv i at gøre sine udtalelser. Premium fyr får inspiration til at iscenesætte sit liv overalt fra arkitektur, kunst og design til filmindustrien og kulturelle arrangementer.

Premium er kendetegnet ved moderne, men afslappet design i tonet ned farver.

Premium tech

Premium Tech er sports linje i Premium kollektionen. Vi stræber efter en ren og afslappet, sporty look til den modne kunder, som fører et aktivt friluftsliv. Vores mål er at skabe multi-funktionelle tøj. Udendørs tøj nyttige til både hverdag situationer i forskellige vejrforhold og for aktiv sport. Vi ønsker ikke at målrette bare én aktivitet - vi forsøger at sikre, at samme beklædningsgenstanden er lige så nyttig for din vandretur som med jeans på en regnfuld dag. (kilde:www.jackjones.com)

Åbningstider i Tøjbutikkerne

Bemærk at de via vores side kan finde åbningstider for de fleste butikker og kæder når de klikker på de enkelte kæder.

 

jack, and, jones, tøj, modetøj, lokale, butik, webshop, shop, find, online, bestil, køb

jack, and, jones, tøj, modetøj, lokale, butik, webshop, shop, find, online, bestil, køb