Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id. DanSommer Sommerhusudlejning - Book dit Sommerhus fra Dansommer her

DanSommer Sommerhusudlejning

Klik her for at besøge DANSOMMER Sommerhus udlejning

DanSommer, sommerhusudlejning, sommerhus, sommerhuse, udlejning, udleje, lej, i, dan, sommer

DanSommer, sommerhusudlejning, sommerhus, sommerhuse, udlejning, udleje, lej, i, dan, sommer

Historien om DanSommer - sommerhusudlejning

dansommer er en af Danmarks førende og første formidlere af kvalitets- og luksusferiehuse. Vi har erfaring med udlejning af feriehuse gennem mere end 30 år, derfor ved vi noget om kvalitet og behov. Vores filosofi er enkel: Vi tager udgangspunkt i lejernes, ejernes og samarbejdspartnernes behov.

Feriehusudlejning gennem mere end 30 år

Sådan har det været, siden Niels Nymark i 1976 grundlagde det, der dengang hed Jydsk Sommerhusudlejning og senere, i 1979, fik det endelige navn dansommer. Startskuddet var 425 sommerhuse over hele Danmark, en halvtids ansat og et intensivt tysk-kursus til direktøren. Det er siden blevet til feriehuse over hele Europa.

Sol over dansommer

Jydsk Sommerhusudlejning tog hurtigt navneforandring til det mere internationalt klingende navn, dansommer. Samtidig fik dansommer sit karakteristiske logo; den glade sol, der skinner og smiler.

"Solen afspejler lys, glæde, varme, venlighed, skandinavisk stil, ferie og forventninger. Og det er præcis sådan, vi ønsker, at vores kunder skal opleve dansommer," fortæller Niels Nymark, der selv sad i salgsafdelingen dagligt gennem alle årene helt frem til 1990. Det personlige engagement har smittet af overalt på virksomhedens vigtigste ressource - medarbejderne!

dansommer "opfinder" luksusferiehuse

Ligeså vigtigt er det for dansommer at lytte til kundernes behov. Op gennem 1980´erne var der en tydelig tendens til et skift i lejernes efterspørgsel efter feriehuse, fra enkle huse til lave priser, til kvalitetshuse i højere prisklasser. Som følge heraf fik dansommer i 1985, som et slags forsøg, 4 private sommerhusejere til hver især at opføre et luksus-sommerhus med indendørs opvarmet swimmingpool på den jyske vestkyst. Erfaringerne herfra var entydige: Folk var henrykte over at kunne leje kvalitetsferiehuse. Luksus-feriehuse er siden blevet et kvalitetsbegreb hos dansommer, der så at sige opfandt denne ferieform, og siden har været førende på markedet. Den position har vi været i stand til at fastholde, fordi vi fortsat ser det som vores fornemmeste opgave at lytte til kundernes behov.

Norge og Sverige med i kataloget

I 1991 gik dansommer ind på det norske marked for kvalitetsferiehuse, og fra 1998 er kvalitetshuse i Sverige, herunder også poolhuse, blevet en del af vores produkt. dansommer har således eksporteret poolhuse-konceptet til Norge og Sverige, og vi må sige, at successen med udlejning af luksus-feriehuse i Danmark har gentaget sig på det norske og svenske marked.

dansommer på nye hænder

I 2001 besluttede grundlæggeren Niels Nymark at sælge livsværket dansommer. Det betød, at dansommer blev fusioneret med Novasol, og Danmarks - og også Europas - største udbyder af ferieboliger var en realitet. Siden da har dansommer fastholdt sin førende position som udbyder af kvalitets- og luksusferiehuse. I samarbejde med søsterfirmaet råder vi nu over mere end 30.000 ferieboliger i hele Europa, og den glade sol smiler stadig og med mere styrke over ferielandet.

Vi håber du har lyst til at lære os nærmere at kende – som ejer eller lejer af et sommerhus – du skal være hjertelig velkommen. (kilde:Dansommer.dk)

 


DanSommer, sommerhusudlejning, sommerhus, sommerhuse, udlejning, udleje, lej, i, dan, sommer