Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id. GEORG JENSEN WEBSHOP, besøg Georg Jensen netbutik og se og køb de flotte produkter online

Georg Jensen Webshop / netbutik

Klik her for at besøge Georg Jensen Webshop

georg, jensen, webshop, netbutik

Køb online i webshoppen

Georg Jensen - En super webshop / Netbutik med salg af alt hvad hjertet kan begære af kvalitetssmykker og accessories.

georg, jensen, webshop, netbutik

Historien bag georg Jensen

Georg Jensen er det eneste virkelige skandinaviske livsstils- og luksusbrand. Det er det foretrukne sted at orientere sig efter gaver, når det kommer til det ypperste inden for skandinavisk design. Hos Georg Jensen er du nemlig garanteret cremen af skandinavisk design med et varieret udvalg af smykker, sølvvarer og korpus, bestik, ure, livsstilsvarer, juledekorationer og gaveartikler.

Georg Jensen blev skabt i 1904, da sølvsmed og skulptør Georg Jensen (1866-1935) startede sit værksted i København. I starten var hans eneste udstilling et lille skab af træ, som hang på væggen uden for hans værksted. Men hans design af smykker, bestik og korpus var en øjeblikkelig succes og hans ting blev efterspurgt i hele verden.

Da Georg Jensen døde i 1935 havde hans lille værksted udviklet sig til en verdensomspændende forretning med butikker i Paris, London, Berlin og New York. I dag er Georg Jensen, med sine mere end 100 Ã¥rs tradition og erfaring, et globalt anerkendt brand med et unikt design, et uforligneligt hÃ¥ndværk og en overlegen kvalitet i produkterne. 

Inspirerende, kreative og talentfulde kunsthåndværkere har videreført arven fra afdøde Georg Jensen og har sikret, at den dag i dag er det usammenlignelige design, det smukke kunsthåndværk og den gode kvalitet stadig hjørnesten hos Georg Jensen.

Gennem årene har mange talentfulde designere bidraget til Georg Jensens bemærkelsesværdige design og stil, blandt andre; Nanna Ditzel, Arne Jacobsen, Vivianna Torun Bülow-Hübe, den svenske Prins Sigvard Bernadotte, Søren Georg Jensen (sønnen af Georg Jensen) Henning Koppel og Johan Rohde.

Georg Jensen er i dag at finde i mere end 12 lande med et internationalt detailnetværk på over 100 butikker og med engroskontakter i Europa, Asien, Australien og Mellemøsten. Georg Jensen har et fortløbende detail investeringsprogram og et helt nye butikskoncept, ’The Scandinavian Home’, som er implementeret i Københavns Lufthavn, Dream Mall og 101 i Taipei, Madison Avenue i New York og i Sydney, Australien.

(kilde:Georgjensen.com) 

Åbningstider Georg jensen ? Døgnåben på nettet...

Bemærk at de via vores side kan finde åbningstider for de fleste butikker og kæder når de klikker på de enkelte kæder. Bemærk at der er mange gode muligheder for online handel på nettet, og der behøver du ikke bekymre dig om åbningstiderne - De har jo åben hele tiden, nemt og bekvemt.