Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id. THIELE - køb briller og kontaktlinser hos Thiele. Butikker i hele landet

Thiele Find billige og gode brille tilbud hos Thiele

Klik her for at besøge THIELE optikere

 

Thiele, briller, kontaktlinser, linser, solbriller, læsebriller, butik, nærmeste, find, i optiker

Thiele, briller, kontaktlinser, linser, solbriller, læsebriller, butik, nærmeste, find, i optiker

Thiele, briller, kontaktlinser, linser, solbriller, læsebriller, butik, nærmeste, find, i optiker

historien om thiele

Historien om Brillehuset Thiele går tilbage til 1817, da Kong Frederik VI giver tilladelse til, at Frederik Anton Thiele kan "forfærdige og udsælge samtlige til Astronomien, Matematikken, Chymien, Physikken, Optikken. Mineralogien og Mekanikken henhørende Instrumenter og Redskaber."

Samme år den 21. marts bliver firmaet F.A.Thiele grundlagt og den første forretning åbner i Store Helliggeistes Stræde (det nuværende Valkendorfsgade i København). Nogle år senere flyttede forretningen til hjørnet af Løvstræde og Købmagergade, indtil Thiele i 1892 overtager ejendommen Købmagergade 3, hvor hovedforretningen stadig har adresse.

1929 åbner den første filial af Thiele i Bispensgade i Aalborg. Men ekspansionen tager for alvor til fra 60'erne og 70'erne - og i dag tæller Brillehuset Thiele 89 butikker.

Øjet får hvile i brillen fra Thiele har siden begyndelsen af 1930'erne været Brillehuset Thieles slogan.
25. marts 1931 får Thiele titlen som Kgl. Hofleverandør.
 
Historien om Brillehuset Thiele er en lang traditionsrig historie, der strækker sig over 6 generationer. Men som enhver anden moderne virksomhed kan vi selvfølgelig ikke leve på renomméet alene. Det er i de mere end 64 butikker ... i forholdet til vores kunder at navnet skal stå sin prøve. Det er her vores kompromisløse faglighed og store udvalg af briller, linser og solbriller skal omsættes i det der er Thieles varemærke: At give dig som kunde briller helt efter dit eget hoved!
  
Sammenlignet med 1817 betyder det selvfølgelig, at udvalget af briller er blevet større, designet er langt mere nuanceret og ofte internationalt - og glas kan tilpasses efter alle kunstens regler. Brilleglas og kontaktlinser er blevet en videnskab, hvor teknologien arbejder for stadig mere raffinerede løsninger.
Men én ting er blevet ved det gamle: Ekspertisen. Som faguddannede optikere er det vores fornemmeste opgave at kunne give den bedst tænkelige rådgivning, service og løsning på ethvert synsproblem.
 
Danmarks første brillemuseum - Købmagergade 3
Endnu en seværdighed er skabt i københavn. I butikken på købmagergade er åbnet et brillemuseum d. 7 september 2002. Alle får nu mulighed for at opleve en bid af brillernes forunderlige verden, en række underholdende billeder af diverse danske og internationalt kendte brille-brugere samt historien bag de ældste briller i Danmark.

(kilde:thiele.dk)

Thiele, briller, kontaktlinser, linser, solbriller, læsebriller, butik, nærmeste, find, i optiker

Ã…bningstider i Thiele

Bemærk at de via vores side kan finde åbningstider for de fleste butikker og kæder når de klikker på de enkelte kæder. Bemærk at der er mange gode muligheder for online handel på nettet, og der behøver du ikke bekymre dig om åbningstiderne - De har jo åben hele tiden, nemt og bekvemt.