Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id. ESCAPE TRAVEL - Book billige billetter her - Nyd ferien med Escape Travel

Escape Travel

Klik her for at besøge Escape Travel

Escape Travel

Sådan gør du...

Vi har delt siden op i forskellige ferie typer, og når du har fundet den type du går efter vil du via linket blive guidet videre til de ferie informationer du søger.

Rigtig god ferie!

Scandinavian, Cruise, Center, Rejser, minicruise, skibscruise, krydstogter, ferie, skibe, middelhavscruise

om Escape Travel (tidligere Scand. Cruise Center)

KRYDSTOGTET SOM SPECIALE

Scandinavian Cruise Center er et krydstogtrejsebureau, der i mange år har specialiseret sig i at sælge krydstogter til destinationer overalt i verden. Selskabet råder i dag over to kontorer - et i København og et i Århus, henholdsvis - og er fortsat Danmarks absolut førende udbyder af rejser til danskere med forsmag for krydstogter.

Firmaets primære fokus ligger på at tilbyde skræddersyede løsninger til de mange, der forventer en høj grad af service, når de handler - og som samtidig kræver at produktkvaliteten ligger helt i top.

ERFARING TÆLLER

Siden åbningen i 1991 har Scandinavian Cruise Center A/S haft et meget bredt kundegrundlag og et tilsvarende bredt udbud af krydstogtsrejser, både til den individuelt rejsende og til dem, der ønsker at rejse som del af en større eller mindre gruppe - og det er i balancepunktet mellem fastholdelsen og videreudviklingen af denne ekstremt vigtige og gennem mange år indsamlede knowhow, at virksomheden fortsat står solidt som dit allerbedste bud, når det kommer til valg af krydstogtsferie.

MERE END BLOT KRYDSTOGTER

Udover selve kerneydelsen - krydstogterne - tilbyder Scandinavian Cruise Center A/S naturligvis også andre former for service.

Det kan f.eks. være hjælp til at finde det bedste hotelophold før eller efter selve krydstogtet, hjælp til at sørge for fly ud og hjem igen (firmaet er billetudstedende rejsearrangør), hjælp til at reservere en udlejningsbil, til at booke en sightseeingtur eller arrangere alt muligt andet i forbindelse med din krydstogtsferie.

Hovedfilosofien bag firmaets virke vedbliver under alle omstændigheder at være, at intet er umuligt og at vejen til din drømmerejse går via professionel og venlig betjening i åben dialog omkring - og med stor forståelse for - det enkelte individs behov og ønsker.

Scandinavian Cruise Center er medlem af DRF (Danmarks Rejsebureau Forening) og registreret i Rejsegarantifonden (nr. 913)  (kilde:cruise.dk)

Kør selv på bil ferie og oplev Danmark og Europa

Vi hjælper dig med at finde billige overnatningsmuligheder på din tur ned gennem Europa eller der, hvor Jeres ferie går hen. Uanset om I vil kører direkte til Jeres ferie destination eller I gerne vil se mere omkring, og udnytte de muligheder man har når man kører på ferie selv. En rigtig god familie ferie.
Scandinavian, Cruise, Center, Rejser, minicruise, skibscruise, krydstogter, ferie, skibe, middelhavscruise