Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id. TOLDREGLER TYSKLAND GRÆNSEHANDEL. Tjek toldreglerne for grænsehandel i Tyskland

Toldregler - Grænsehandel - Tyskland

Derfor skal du være opmærksom på, at der er begrænsninger for, hvor meget du må tage med over grænsen. De nedenstående mængder er vejledende – og kan du dokumentere over for toldmyndighederne, at varerne er til eget forbrug, kan mængderne overstiges.

Øl: 110 Liter
Spiritus over 21,8 %: 10 Liter
Vin (Heraf max. 60 Liter mousserende): 90 Liter
Hedvin: 20 Liter
Tobak:  
Cigaretter, eller: 800 Stk.
Cerutter, eller: 400 Stk.
Cigarer, eller: 200 Stk.
Røgtobak: 1 kg.

Alderskrav ved afgiftsfri indførsel: Spiritus og vin: 18 år, tobak: 18 år
Er du i tvivl, kan du få nærmere oplysninger hos Skat evt. tjek denne vejledning fra skat:
Grænse handel toldregler
 

OvenstÃ¥ende er UDEN ANSVAR - tjek altid "Skat" hvis du er i tvivl.  

I højre side er en oversigt over de forskellige grænsebutikker, så tjek tilbudsaviser og åbningstider og find nemt den butik du gerne vil handle i.

Toldregler, toldregel, tyskland, danmark, grænsen, grænse, grænsehandel, handel, øl, vind, spiritus, sodavand

Få det optimale ud af din grænsehandel

Til højre er forskellige kategorier som indeholder tilbud og tilbudsaviser for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for dig at finde relevante tilbudsaviser og tilbud inden for de forskellige kategorier.

Husk at tjekke toldreglerne ovenfor, inden du handler.

God fornøjelse - Teamet bag OnlineTilbudsaviser.dk

Åbningstider i grænsebutikkerne

Bemærk at de via vores side kan finde åbningstider for de fleste butikker og kæder når de klikker på de enkelte kæder.Toldregler, toldregel, tyskland, danmark, grænsen, grænse, grænsehandel, handel, øl, vind, spiritus, sodavand