Rengjort bil uden at bruge skadelige kemikalier

Rengøringsfirmaet “Rengøring af bil” har på kort tid skabt sig en solid forretning med deres miljøvenlige og effektive metode til udkørende bilpleje i hele Danmark. Firmaet, der har base i Aalborg, benytter en revolutionerende dampteknologi, der gør dem i stand til at få selv de mest besmittede bilindtræk gnistrende rene uden brug af aggressive kemikalier.…


Rengøringsfirmaet “Rengøring af bil” har på kort tid skabt sig en solid forretning med deres miljøvenlige og effektive metode til udkørende bilpleje i hele Danmark.

Firmaet, der har base i Aalborg, benytter en revolutionerende dampteknologi, der gør dem i stand til at få selv de mest besmittede bilindtræk gnistrende rene uden brug af aggressive kemikalier. I stedet damper de bare skidtet væk med rent vand.

“Vi insisterer på kun at bruge vand og damp når vi rengør folks biler. På den måde skåner vi både miljøet og folks helbred,” forklarer indehaveren Søren Jensen. “Vi startede derfor med at levere indvendig rengøring af bil og har siden udvidet til også at tilbyde udvendigt”

Dampteknologien bruges i stigende grad af professionelle rengøringsfirmaer verden over, da den slår hårdt ned på bakterier, skimmelsvampe og andre ubudne gæster uden at svinebælge miljøet.

Lavt vandforbrug Men udover at være miljøvenlig, er metoden også særdeles effektiv. Ved at opvarme vandet til dets kogepunkt og derefter sprøjte det ud som damp under højt tryk, kan SteamCleaner skrælle selv de mest hårdnakkede belægninger af snavs og fedt af på en bæredygtig måde.

“Vores udstyr er i den skarpeste ende, og vi kan klare selv de smudsigste opgaver med kun 5-7 liter vand pr. bil. Det gør os til et rigtig godt miljøvalg for bilejere, der vil have den nemmeste løsning,” siger Søren Jensen.

Rengøring af bil har opbygget et netværk af samarbejdspartnere over hele landet og oplever hastigt stigende efterspørgsel fra miljøbevidste kunder, der ønsker at få rengjort deres bil på en skånsom måde.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *