SteamCleaner tilbyder klargøring til god pris

I en tid hvor bæredygtighed og grøn omstilling er på alles læber, har et ungt klargøringsfirma fra Aalborg fundet en nikke at udfylde. SteamCleaner tilbyder nemlig en innovativ og miljøvenlig klargøringsløsning til bilbranchen ved hjælp af dampteknologi. Fra nystartede drømme til landsdækkende dækningsområde SteamCleaner startede som en enmandsvirksomhed i 2021, men har på blot få…


I en tid hvor bæredygtighed og grøn omstilling er på alles læber, har et ungt klargøringsfirma fra Aalborg fundet en nikke at udfylde. SteamCleaner tilbyder nemlig en innovativ og miljøvenlig klargøringsløsning til bilbranchen ved hjælp af dampteknologi.

Fra nystartede drømme til landsdækkende dækningsområde SteamCleaner startede som en enmandsvirksomhed i 2021, men har på blot få år formået at vokse sig til en levedygtig forretning med aktiviteter i hele Danmark. Hemmeligheden ligger ifølge Jensen i virksomhedens partnerskabsmodel.

SteamCleaner levere nu klargøring af bil i hele landet og det er muligt at tilkøbe ekstra bilpleje – såsom sæderens og vinylpleje, nogle ting er dog allerede inkluderet i nogle af deres pakketilbud.

Dampteknologien vinder indtog Hos Danske Bilbranchen, brancheorganisationen for den danske bilhandel, ser man positivt på den grønne klargøringstrend SteamCleaner er med til at bane vejen for.

“Dampteknologi har længe været brugt i andre sektorer som fødevareindustrien, men er relativt ny i bilbranchen,” fortæller Morten Bai, branchedirektør. “Det er ingen hemmelighed at den traditionelle bilklargøring slider på miljøet, så vi byder initiativer som SteamCleaners varmt velkomne.”

Med miljøvenlige løsninger og en landsdækkende dækningsmodel synes SteamCleaner at have fundet en dampende hed niche inden for klargørings-segmentet. Måske starten på en grønnere udvikling for hele bilbranchen?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *